Velkommen til min lille verden !

Jeg hedder Amanda Winther Due, er fra ´89, mor til Wilma fra juni ´14 og Saga fra juli ´17 og gift med manden i mit liv.

Jeg er for tyk og har altid været det, men er begyndt at lære at leve med at jeg aldrig bliver slank, prøver at komme ud af min skal og være glad for mig selv som jeg er. Derfor ikke sagt at jeg ikke skal tabe mig lidt for at blive glad for mig selv.

Når vi taber 10 kg…taber vi måske de bedste 10 kg vi har! Vi taber måske de kilo der indeholder vores geni, vores menneskelighed, vores kærlighed og ærlighed – Woodey Allen

og derfor har jeg valgt leve med de ekstra kilo jeg har og få det bedste ud af det.

Jeg er selvstændig med firmaet Amanda by Winther og har været det siden 2012. Jeg har haft butik på Linnésgade 14, lige ved Torvehallerne i Kbh, men er nu rykket til Lyngby Hovedgade 57 2800 Kgs. Lyngby. Udover at passe min prinsesser Wilma og Saga og min butik studerer jeg også PBA i smykker, teknologi og business på KEA.

I min “fritid” er jeg medstifter på MamaWise.dk som er et online univers for forældre. Sammen med min partner Rikke elsker jeg at knokle og hjælpe en masse forældre bedst mulig.

Derudover elsker jeg at være sammen med familie og venner, jeg elsker at tage billeder, skrive og finde på nye tiltag.

Billeder: 

De fleste billeder på denne blog er taget af mig og er mine billeder, I er velkommen til at bruge billederne bare I tagger bloggen her eller min Instagramprofil.

Affiliatelinks:

Affiliatelinks ses efterhånden på alle blogs og dem vil I også kunne finde her. Affiliatelinks er dem der gør at vi bloggere kan tjene en lille smule på vores blog og betyder at vi får en lille fortjeneste, når I benytter disse links, men har ingen betydning for jeres pris eller shoppingoplevelse.

Sponsorert indlæg:

I kan komme ud for at jeg vil have sponsorerede indlæg på bloggen, hvilket vil sige at jeg nogle gange får et beløb for at skrive om et produkt. Jeg siger kun ja hvis produktet er noget jeg kan står 100% inde for og jeg vil altid skrive min ærlige mening. Det vil fremgå tydeligt i mit indlæg hvis det er sponsoreret.

I kan også være ude for, at jeg vil skrive om nogle gaver, jeg har modtaget gratis, dette vil også fremgå af indlægget og jeg skriver også her om min ærlige mening. Jeg vil kun skrive om ting, der har relation til bloggen og vil betræbe mig på kun at skrive om ting, der kan have relevans for jer.

I er altid velkomne til at kontakte mig på mail: WintherDuen@hotmail.com.

Tak fordi I læser med I vil kunne læse om livet med 2 børn, livet som hustru, selvstændig, studerende og meget meget mere.

v81