Den mindste gave under træet…

var til mig, fra verdens dejligste mand .. og jeg har fundet ud af med alderen at de mindste gaver er de bedste!

Min mand er virkelig god til at købe gaver, det er som om at han ved hvad man ønsker sig uden at have spurgt. Han ved meget mere hvad man mangler eller hvad man vil blive glad for, end man selv gør – og det er faktisk når vi skal købe gaver til alle.

Nå men gaven til mig i år, var noget helt specielt jeg kun har hørt om, og jeg anede ikke at man nu også graver i disse skønheder.

Jeg har fået en meget speciel og unik Tahiti perle, som er graveret på en helt speciel måde.

dsc_0003

Min søde mand kender min forkærlighed for perler, og til vores bryllup havde jeg en meget smuk ferskvandsperle på – så perler symbolisere også lidt vores kærlighed <3

img_3432

Vi elsker begge perler da de er et af naturens største vidundere og har været brugt til smykker i årtusinder. Min mand er vild med naturen og hvad den kan danne og jeg er vild med at lave smykker.

Da vi pt. er i sommerhus, har jeg ikke nogen kæde jeg kan sætte min nye Tahiti perle i, så lige nu hænger den i en fin grøn gavesnor 😉 Jeg glæder mig til at komme hjem og hænge den på min fine guldkæde jeg også har fået af min søde mand (det var smart tænkt af ham, da jeg har fået en del fine vedhæng siden 😉 ) Så skal I nok få lidt flere billeder af min fine og smukke Tahiti perle fra manden i mit liv.

dsc_0014

Det er godt at min mand er så god til at give gaver, når jeg bestemt er en af de værste i verden til det. Jeg synes det er så super svært at finde på, og især til min mand. Nu har vi fejret 7 år sammen og jeg har skulle finde på 7 fødselsdagsgaver til ham også, og det er som om det ikke bliver ved med at være sjovt at give gavekort til noget vi skal opleve sammen, når man får de smukkeste smykker retur og kan glædes dem hver dag.

Hvad giver I jeres mænd?  

Har lige det “problem” at min søde mand allerede har fødselsdag d. 23 januar 😮 og jeg er blank for ideer. Så alle forslag modtages med kyshånd <3

dsc_0012

Læste I med i mit indlæg “Gravid med gravid på..” hvor jeg skrev lidt om hvorfor bloggen har været lidt stille 😉

Husk I kan følge med på både Instagram og Facebook <3

2 tanker om “Den mindste gave under træet…

 1. Malene Svar

  I år har jeg givet skæg-pleje og produkter til en god barbering – så kan hans skæg være i topform uanset om han barberer det af eller ej.

  Jeg har også tidligere givet en fin pung, en klassisk og pæn nøglering, pæne trøjer og skjorter.

  Men jeg synes også det er mega(!) svært at give gaver til de mænd altså…

  Hvilken type mand er din mand? Det ved du jo nok bedst selv.

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Åh sikker en god idé, Malene.
   Hehe ja hvilken type er min mand? :p Min mand er ham den søde, som bliver glad for lige meget hvad jeg giver ham. Haha – jeg må i tænkeboks 😀 <3
   God nytår søde !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *