Forkælelse – er det virkelig så slemt?

Wilma fylder snart 3 år, og hun er i hvert fald det man kalder forkælet ! Hun er det første barn i begge vores familier og er altid blevet forkælet af alle.

Hun er er det første oldebarn, det første barnebarn og det første barn på begge sider og det må man sige at hun hurtigt fandt ud af kunne være en fordel for hende. Hun lærte hurtigt at charme sig ind og smile sødt når folk gav hende noget.

Nu kan vi slet ikke gå til grønthandleren, uden hun får en slikkepind, fordi de er så vilde med hende, hendes lyse hår og hendes blå øjne.

18280802_10154795642652933_1214660404_n

Wilma er fornyligt blevet forkælet af Jollyroom.dk da hun fik lov til at teste deres mega seje Hummer elbil og I kan tro den var et hit. I kan læse anmeldelsen af den mega lækre elbil på MamaWise.dk. Og I kan finde super mange fede og lidt anderledes legeting på Jollyroom.dk. 

18302176_10154795642662933_42026007_n

Wilma har ikke det der med at blive forkælet fra fremmede. Jeg er selv enebarn og har levet alene med min mor altid og jeg er ALTID blevet forkælet! Jeg elsker at blive forkælet og det gør jeg stadig den dag i dag, 28 år gammel. Jeg mener ikke selv jeg har taget skade – tvært imod. Jeg er sikker på at, det er med til at jeg er den person jeg er i dag, hvilket er en meget gavmild person, som ønsker at dele ud af de ting jeg kan.

Nu til dags forbinder man forkælet med noget negativt, men jeg er sikker på at hvis man bliver opdraget ordenligt imens man bliver forkælet, er det kun en god ting at være forkælet. Selvfølgelig får Wilma ikke alt hvad hun peger på, men fx at få lov til at prøve sådan en sej Hummer elbil, er da kun med til at gøre tilværelsen sjovere! Hvem har ikke drømt om at få lov til at få nogle helt vilde ting en gang imellem?

Jeg elsker at forkæle Wilma og det vil jeg blive ved med, også når hun snart bliver storesøster 😀

Hvad er jeres holdninger til ordet forkælelse? og forkæler I ikke også nogle gang jeres børn med ting, som måske i nogens øjne er ligegyldige?

Husk I kan følge med på min Instagram og Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *