Her er 5 gode idéer til noge film I begge gider se, som I måske ikke allerede har set.

The Next Three Days

Hvis I begge er til spænding og nyder at man ikke aner hvad der kommer til at ske, er The Next Three Days en rigtig god film. Den handler om ægteparret Lara og John, der sammen har en søn. De lever et helt almindeligt liv, men en dag bliver Lara anholdt og arresteret for et mord, som hun hårdnakket benægter at have begået. Det er svært at få familien til at hænge sammen med Lara i fængsel – så en dag, tager John en stor beslutning, i håb om at prøve at samle familien igen. Filmen er god og kan også ses igen, hvis den ene f.eks. har set den før. Find en aften og se om Lara har begået mordet.

Skærmbillede 2017-02-10 18.24.38

 

Limitless <– link fører til Netflix.dk 

Er også en spændende film der handler om en ung forfatter der har fået skriveblokade. Han ved ikke hvordan han skal komme videre og har en masse deadlines der skal nås. Han bliver tilbudt at prøve et eksperimentelt stof, som siges at kunne aktivere 100% af hjernen. Denne film er super god underholdning for begge parter og er helt sikkert en film, man kan snakke om efterfølgende, også gør det jo ikke noget at hovedpersonen spilles af lækre Bradley Cooper

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jack  <– link fører til Netflix.dk

Jack er lidt mere en sød og hyggelig film, men som I med garanti begge vil synes er rigtig god. Den handler om en tiårig dreng, der har en sygdom som får ham til at ligne en på 40 år. Han overtaler sine overbeskyttende forældre til at lade ham gå i skole. Det er en super sød film, der måske vil bringe (glade) tåre frem i øjenkrogen. Drengen bliver spillet af Robin Williams, som giver rollen noget helt specielt. Filmen kan virkelig anbefales en stille aften på sofaen, hvis man ikke orker det store Hollywood action.

Unknown

 

Man on fire 

Er en film der godt kan ses flere gange, og den er specielt god hvis man ikke har set den før. Den handler om en forhenværende CIA-agent John Creasy, der bliver hyret af et bekymret forældrepar til at passe på rigmandsbarnet Pita. Pita og John kan ikke lide hinanden i starten, men tingene ændre sig og da Pita bliver kidnappet, bliver John mere end sur. Spændende film som godt kan anbefales hvis man ikke ved hvad man skal lave når børnene er puttet.

Skærmbillede 2017-02-10 19.04.56

 

A time to kill <– link fører til Netflix.dk

Er en lidt voldsom men virkelig god og spændende film, som jeg efterhånden har set en del gange. Den handler om en ti-årig pige som bliver voldtaget, og i frygt for at voldtægtsmændene skal gå fri, tager pigens far selv affærer og skyder de to voldtægtsmænd. Nu er det store spørgsmål om faderen vil få en fair rettergang. Faderen er nemlig sort og dramaet udspiller sig i de amerikanske sydstater. Rigtigt god ”voksen” film som helt sikkert vil danne grundlag for en vellykket aften i voksenhjørnet.

Skærmbillede 2017-02-10 19.06.54 

Følg med på Instagram & Facebook 

skaermbillede-2016-09-26-21-47-24