Fra forkølelse til hospital & forskrækkelse! 

Sygdommen vil ikke forlade vores familie, vi har virkelig været hårdt ramt i år. Wilma slæber en masse med hjem fra vuggestuen og især mormor får alt hvad der kommer ind for døren – hvilket er rigtig meget !

I år har Wilma haft lungebetændelse 3 gange, og det er her man begynder at tænke om man gør noget forkert! Giver jeg hende for lidt tøj på? For meget tøj? Får hun for lidt varieret kost? Ja I kender det nok selv – tankerne begynder straks at køre rundt i hovedet.

Sidst vi var hos lægen og Wilma endnu engang får konstateret lungebetændelse spørger jeg min læge direkte ‘Gør vi noget forkert?’ Og heldigvis var hans svar ‘Nej nogle børn er bare mere syge end andre’ Tak – vi har så bare fået en lille lækkermås som er meget syg ❤️  Nå men denne gang da vi bliver enige om at Wilma nok skal et smut forbi lægen igen, finder jeg ud af at vores højt elskede læge HAR FERIE, øv øv. Men en læge skulle vi se, da Wilma havde hostet ca. hvert sekund i et døgn – så afsted til en anden læge, der heldigvis gerne ville kigge på vores guldklump ?

Kender I det, når det er mor der ringer så ‘lyder det som om’ at lægerne bare tror man er en værre pyllermor – så herhjemme er det som regel far der klarer sådan nogle ting (Selvom det faktisk er ham der er den værste pyllerrøv herhjemme ?) 

Nå men en mega sød læge får kigget på Wilma og siger at hun har nogle indtrækninger i siden så vi bliver nødt til at tage på Herlev Hospital og blive tjekket – og det er så her jeg bliver lidt pylret ? HERLEV? Så må der da være noget galt!!! Det eneste mor her hører er HOSPITAL – ILT MASKE – BRONKITIS – INDLÆGGELSE !

Og det er så her det er ekstra dejligt at vi har far med, for han hører det hele ? Vi skulle videre til Herlev for at tjekke om Wilma måske havde asmatisk bronkitis! Hvilket ikke er slemt, men vigtigt at få tjekket. Mor her havde allerede ringet til 3 veninder, mormor og svigermor inden vi nærmest var kommet ned af trappen hos lægen. Jeg skulle jo lige høre alle om det var noget de kendte til og om det var farligt osv. osv.

Straks går jeg så over i den “praktiske gris” som jeg også kan være, og da vi efterhånden har været på Herlev en del gange (blandt andet engang hvor vi brugte 6 timer på at få Wilma til at tisse i en kop og til sidst fandt ud af at personalet havde glemt os – den kan I få en anden gang). Nå men vi køre ind og køber noget takeaway hvorefter vi kører hjem hvor jeg pakker en taske med nogle film, ekstra tøj mm. imens far og Wilma får noget at spise i bilen, hvorefter vi skynder os til Herlev.

Vi kommer rimelig hurtigt til på børnemodtagelsen, og får et værelse hvor vi skal vente på en læge. Vente tiden er ikke særlig lang, men alting virker bare længere på et hospital. Da lægen kommer ind til os, er Wilma selvfølelig træt og sur og ikke særlig interesserert i at skulle kigges på af en læge. Men den søde læge er god og får lov til at lytte Wilma på ryg og mave, kigge hende i ører og halsen. Efter en masse undersøgelser blev vi sendt hjem, da det nok bare er en virus. Men her 36 timer senere har vi endnu engang været hos lægen – og denne “virus” har nu udviklet sig til en mellemørebetændelse. Så nu er vi på samme penicilin som vi var for 14 dage siden… Men det positive er at det heldigvis plejer at hjælpe rigtig hurtigt.

Så lige nu håber vi bare på at Wilma får det bedre – især fordi vi har en lidt stram weekend foran os, da Wilmas oldemor fylder 90 år og hele den franske familie derfor er i Danmark, hvor der skal være fest flere gange om dagen.

Har I nogle fif til hvad man kan gøre med alt det sygdom? Lægen anbefalede mig at vi brugte en håndsprit hele tiden! Er det okay for Wilma at bruge?

Mor = mange spørgsmål 😉 Kom endelig med alle jeres bedste tips til at undgå sygdom hele tiden!

14509223_10154147456532933_1373688805_n

4 tanker om “Fra forkølelse til hospital & forskrækkelse! 

 1. Christina Svar

  Håndsprit skal I ikke bruge, vask hænder godt istedet.
  Hvis hun får mælk, så Prøv at stoppe med det.
  Giv hende multivitaminer, c-vitaminer, probiotika.
  Hvis du er nervøs for om hun kan holde varmer er uld inders altid godt, det regulere temperaturen, og bliver hun lidt våd bliver hun ikke kold.
  Det er bare ikke sjovt med en lille syg 🙁
  God bedring til lille Wilma.

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Hej Christina. Jeg håber I har det dejligt – tak for tips.
   Hvorfor ikke håndsprit :O ? Synes alle foreslå håndsprit?
   Uld bruger vi men jeg synes ofte hun koger uld – hun er meget varm, og nogle gange bliver hun bare helt svedig og klam hvis jeg giver hende for meget tøj på.

   Knus fra os til jer <3

 2. Louise Svar

  Vores datter var syg hver uge i 10 mdr grundet hun ikke sov i dyb søvn (nogle ryghvirvler sad fast) men det hjalp efter kiropraktor og vi har givet Urticalcin – som er homøopatisk lægemiddel. Hun har været syg en gang siden april (hun blev virkelig syg med 40+ i feber i Tyrkiet, men måske det kickstartede hendes sløje immunforsvar ? 🙂
  Vi har også givet hende hjemmelavet juice med appelsin og ingefær 🙂
  Kombinationen har måske været givtig 🙂

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Hej Louise. Tak for tip, hvordan fandt i ud af at det havde noget med hendes ryghvirvler at gøre? Dejligt at det har hjulpet !! Wilma har også været syg 2 gange i udlandet ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *