Gravid med gravid på….


Åh Ja beklager, jeg nåede lige at åbne min blog op igen, også blev jeg gravid og alt mit overskud forsvandt …

Jeg er i uge 16 eller noget i den stil ? jeg må ærligt indrømme at jeg ikke rigtig følger med. Da jeg var gravid med Wilma skrev jeg alt ned i min kalender og hverdag var jeg inde og læse om hvor stort forsteret var osv.

Men denne gang har jeg bare prøvet at OVERLEVE !!

Min mand siger også at jeg slet ikke har været mig selv de sidste 3 måneder og at han aldrig har set mig SÅ doven ? Jeg er normalt den type der slet ikke kan sidde stille og helst har 100 projekter igang på samme tid.

Men se sidste par måneder har bestemt været anderledes, jeg har nærmest ikke kunne rejse mig fra sofaen, og jeg har seriøst intet overskud haft. Sådan havde jeg det slet ikke da jeg var gravid med Wilma, så jeg er kommet vildt bagud i alle de ting jeg skal og vil.

img_8870

Jeg synes slet ikke det var hårdt at være gravid med Wilma og denne gang har jeg bare været GRAVID med KÆMPE bogstaver ? Jeg er glad for at min mand, min mor, mine svigerfamilie og mine veninder har båret over med mig – for jeg ved godt jeg har været slem de sidste 3 måneder.

Jeg har ikke været en strid kælling (det er jeg lidt i forvejen, men det er ikke blevet værre) men jeg har bare brokket mig, fordi jeg virkelig har været dårlig. Kvalme, svimmelhed, migræne, ondt i lænden, træt også prøv lige at gange det med 100. Ja sådan har jeg haft det de sidste måneder.

Min søde veninde sagde til mig “Nu skal du ikke blive sådan rigtig slem gravid vel” og en af mine andre rigtig gode veninder sagde ” Du godt nok gravid var” – haha ja det er bare ikke det man har lyst til at høre når man ikke engang kan overskue at tage på arbejde, men et eller andet sted er det også dejligt at ens veninder er ærlige og har bestemt også været med til at jeg har prøvet at “tage mig lidt sammen” eller i hvert fald ikke at snakke så meget om det.

Ja så det er altså grunden til at jeg aldrig sådan rigtig kom igang med bloggen. MEN nu er jeg tilbage på toppen igen, eller i hvert fald sådan næsten 😛

Jeg bliver simpelthen nødt til lige at høre, om jeg er den eneste der synes at graviditet nr. 2 har været 1000 gange værre end første graviditet?

I starten troede jeg at det måske var fordi at jeg denne gang ventede en dreng, men det gør jeg ikke!

img_8905

(Da jeg var gravid med Wilma 2014)

4 tanker om “Gravid med gravid på….

 1. Samanda Svar

  Jeg syntes også at 2. graviditet var 1000 gange hårdere end den første. Min blog stod stille i 9 måneder, kunne bare ikke overskue noget som helst. Når jeg endelig havde mulighed for at skrive et indlæg, ja så valgte jeg istedet at tage en lur. For dem er der ikke mange af når man har et barn i forvejen, fuldtidsarbejde og en mand der arbejder alt for meget..

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Åh søde Samanda – det er præcis sådan jeg har/havde det. Jeg synes bestemt de første 3+ måneder har været slemmeste og føler mig lidt som et menneske igen, men hold nu op hvor er det hårdt. Også fordi man har en der hele tiden vil lege, og Wilma sover heller ikke særlig godt om natten, hvilket jo betyder at jeg heller ikke har fået særlig meget søvn 😮
   Jegkan slet ikke holde ud at tænke på hvis jeg engang skal have en 3´er :O
   Håber du har haft en god jul søde <3

 2. Jannie Svar

  Øv da. Ikke godt. Men så bare vent til du er gravid med nummer 4! He he. Men ønsker dig al mulig held og lykke.

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Hehe.. Ja jeg kan ikke lige overskue mere end de her 2 😉 Men man glemmer jo heldigvis hvor slemt det er 😛 så mon ikke der kommer et par stykker mere 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *