Legeværk – nyt genialt koncept til børnefamilier

Søndagen står som regel på familietid, og vi elsker det. Alle er ofte trætte og de planer vi har bliver for det meste droppet, så vi alle 3 kan nyde hinanden og slappe af på sofaen. Lillesøster Saga i maven trækker stadig tænder ud på mor her så det sidste stykke tid, har vi desværre tilbragt meget tid på sofaen.

Wilma elsker at se Disney film og mor og far er også fan. Problemet er lidt at Wilma altid vil se den samme og det skal helst være Frost, og nu har vi snart set den omkring 2000 gange, hvilket så ender med at far og mor sidder på computeren/mobilen imens Wilma ser Frost.

Når Wilma har set Frost og vi andre har slappet lidt af, plejer vi at være gode til at lege nogle lege med Wilma, men det er svært at aktivere hende som man kan mærke hun bliver aktiveret i vuggestuen og hun synes det er kedeligt at lege med Duplo mm.

I dag har vi prøvet 1. opgave fra Legeværk.dk vi har nemlig været meget heldige og få lov til at prøve en af deres spændende pakker, da vi har gang i et samarbejde med dem på MamaWise.dkog selvom Wilma kun er 2 1/2 år og legene faktisk er fra 4+ så var det et kæmpe hit herhjemme.

16730699_10154558310182933_1774442561_n

Det er lang tid siden (læs aldrig) jeg har set Wilma så optaget og nysgerrig, hun sad stille og var meget spændt på hvad der skulle ske, og hun synes det var fantastisk med en historie først, hvilket jeg også tror var med til at hun forstod hvad vi skulle. Først er der en meget fin tegneserie af bæveren Bertram som bliver ramt af nogle snebolde af en snemand som har bygget en katapult som kan skyde snebolde afsted. Så skal man selv igang med at lave en snemand og en katapult, og Wilma var totalt opslugt. 

Vi havde meget sjov og hygge, og jeg synes virkelig konceptet er genialt og samler familien! Vi grinede og brugte lang tid på at skyde snebolde på hinanden og det bedste var næsten at vi også sad længe ved bordet bagefter og hyggede, snakkede og tegnede snemænd.

Wilma ville meget gerne lege videre og se hvad der var i de andre poser, men vi valgte at gemme dem til en anden aften, hvor vi igen har brug for at hygge uden at ligge på sofaen og se film.

Vi har fået sponsoreret en pakke, men vi har ikke lavet nogle aftale om dette indlæg. Jeg synes bare det fortjener et lille indlæg, da det bestemt har vagt glæde hjemme i vores hjem.

I kan læse mere på www.Legeværk.dk

Hvis I har lyst til at prøve noget i samme stil, har Legeværket udgivet en rigtig fin og sjov leg på MamaWise.dk der hedder “På besøg hos edderkoppen

God aften allesammen følge endelig med på Facebook og Instagram      

skaermbillede-2016-09-26-21-47-24

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *