Lidt luksus ved at være mor, samt suttedillema!

Når man har været mor i 2 1/2 år og inden længe skal være mor til endnu en guldklump, kommer man til at punkt hvor man begynder at give børnene skylden for ens dårlig vaner 😉

Når jeg har spildt ned af mig selv: 

Ja det sker faktisk rimelig tit at jeg spilder ned af mig selv, jeg er lidt klodset og man kan som regel se på min bluse hvad jeg har spist i løbet af dagen ? Men nu har jeg en undskyldning.

Nååh den plet, ja det er Wilma som har snasket udover det hele ? Det er da luksus…

Når jeg shopper:

Normalt har jeg rendt rundt og lignet en posedame når jeg har været ude og shoppe. Nu hvor jeg er blevet mor, kan jeg putte det under barnevognen og lade som om det bare er Wilmas ting der ligger der ?

Når der roder derhjemme: 

Vi har det med at rode en hel del i vores lejlighed, men nu er det ikke længere kun os der roder ? nu er det største rodehoved Wilma – og det er ligesom om at det er helt OK når man har gæster, at der er lidt rodet nu hvor det er Wilma der roder ? – Fedt så behøver mor her ikke at rydde ligeså meget op. Eller jeg rydder faktisk mere op nu, men man kan bare ikke se det, da Wilma når at hive alt legetøjet ud igen, inden jeg overhovedet har fået ryddet det væk. Men der behøver ikke være heeelt så rydeligt som før jeg fik Wilma.

Disneyfilm: 

Nu har vi en lovlig grund til at se Disney ? Vi elsker Disneyfilm og vores familie og venner har synes vi har været lidt underlige når vi har ønsket os Disneyfilm i gave, men nu har vi heldigvis en lovlig grund til at se og ønske os tegnefilm ? og det første Wilma fik i gave af mor og far var selvfølgelig Disneyfilm ?

Grund til at komme for sent: 

Jeg har det desværre med at komme lidt for sent, ikke meget, men jeg kommer altid 5-10 min for sent, mega dårlig stil. Men nu er det ikke KUN min skyld mere, nu er det også fordi at Wilma lige skulle have ny ble, noget at spise eller andet, at vi kommer lidt for sent. OG det synes alle da er helt OK ?

Har I nogle ting hvor I giver børnene skylden?

Suttedilemma: 

Som de fleste af jer allerede ved, så skal Wilma være storesøster til juni <3 Vi glæder os helt vildt men nu er jeg kommet i et suttedilemma – og tænker at der måske er nogle der kan give nogle gode fif.

Wilma bruger kun sutten når hun sover, altså om natten og når hun sover middagslur – MEN hun elsker den sut og jeg frygter virkelig når hun skal af med den, jeg har prøvet at sige om vi ikke skal sende den til julemanden så hun kan få en større julegave næste år, men det hoppede hun ikke på.

Jeg har prøvet at sige at det kun er babyer der bruger sut, da hun går meget om i at hun er en stor pige – men så siger hun bare “Mig kun baby om natten”, og hvad siger man så.

Mit størreste dilemma er, at jeg er bange for at hvis vi ikke tager kampen op nu her, bliver det bare endnu sværere til sommer hvor lillesøster kommer og Wilma fylder 3 år.

Har I nogle erfaringer? Ville I tage kampen op nu? Eller vente til sommer, hvor lillesøster kommer og jo nok skal have sut?

Følg gerne med på Facebook og Instagram <3

skaermbillede-2016-09-26-21-47-24

7 tanker om “Lidt luksus ved at være mor, samt suttedillema!

 1. Skalotteløg Svar

  Har ikke så meget erfaring på området endnu, men kan da allerede nu berette, at Frømanden er helt med på, at han kun skal have sut, når han er træt eller ked, men baby skal have hele tiden. Måske fordi baby enten sover eller hyler, så det giver sig selv 😉
  Men jeg ved fra en veninde, hvor der var 2 år og tre måneder imellem, at det ikke var et problem for dem. Deres store pige tog faktisk selv beslutningen om at smide sutten, da lillebror var omkring et halvt år, fordi “nu var hun ikke lille mere”… Ingen gråd og ingen fortrydelse.
  Ud fra de to historier vil jeg sige, at jeg ikke ville have så travlt med at få hende til at smide sutten inden lillesøsteren ankomst. Men børn er jo som bekendt forskellige ??

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Det lyder ikke helt dumt 😀 – det er også fordi at Wilma faktisk skal smide sutten, nærmest i det lillesøster kommer. Men ja alle børn er jo forskellige – men det skal ikke være nemt hva 😛 #livetsommor <3

 2. Mille Svar

  Hej søde.
  Emilie er også MEGET glad for sutten. Stod det til hende ville hun have den i munden hele tiden. Men hun er egentlig rigtig god til at acceptere at det kun er når hun skal sove. Også selvom Villum bruger sine.
  Det kan tælles på en hånd hvor mange konflikter vi har haft pga hans sutter. Tror hun har taget en af dem tre gange. Og det har været pga nysgerrighed og ikke jalousi.
  Villum bruger dem også kun når han sover, men Emilie har de første 3 mdr forsøgt at give ham dem nok 20 gange om dagen, og det har bare været omsorg 🙂
  Det blev langt, men nu ved du at det er min erfaring at det godt kan kombineres. Og her er hun ikke klar til at droppe den. Det har været rigtig godt at hun har haft den tryghed i den her kæmpe omvæltning det har været at blive storesøster.

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Hej sødeste ! Dejligt at høre fra dig <3 Håber at I har det godt.
   Fantastisk navn til lillebror, er vild med det !

   Okay, det er dejligt at høre at det ikke er et kæmpe problem - måske vi så bare venter lidt med at tage kampen.

   Håber snart vi ses.

   Knus fra os til jer <3

 3. Sanne Svar

  Hej søde <3 Sannedp her.

  Her smed storebror selv sutten da lillebror var et halvt år og inden da havde han kun haft fat i lillebrors sut én gang, og det tror jeg faktisk bare var fordi han troede det var hans – et uheld 🙂 og efter han smed den har han ikke brugt sut (han brugte også kun sin om natten) eller taget lillebrors 🙂

  Jeg synes du skal se tiden an. Måske hun selv siger til? Eller også spørge om noget tid? Jeg tænker det er rarest for hende og jer at det bliver en succesoplevelse? <3

  Stort knus

  • WintherDuen Indlægs forfatterSvar

   Åh ja ! Håber virkelig at vi kan få en succes oplevelse. Tænker bare meget over det, fordi tandlægen snakkede meget om at det var MEGET vigtigt at de smider sutten inden de fylder 3 år ?

   • Sanne Svar

    Det er rigtigt, men nu er børn jo så forskellige 🙂 og nogle ser det som en god tryghed, netop hvor der sker noget i dets liv som er så stort som at blive storesøster <3
    Men hvem ved…
    Måske hun snart overrasker dig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *