Love Actually (Kan lejes på Viaplay.dk for 29 kr.) 

Er en film der følger 8 forskellige par og deres problemer med at få kærligheden til at fungere. Det er en rigtigt hyggelig og sjov film, som handler om kærlighed, men samtidigt har enormt humoristiske sekvenser. Alt i alt en tøsefilm, som blandt andet, grundet en gæsteoptræden fra Rowan Atkinson, slet ikke er dårlig, når nu konen skal have sin vilje en gang imellem.

6573060313_b565b1aaa1_b

Den eneste ene (Link fører til Blockbuster hvor du kan leje den for 29 kr.) 

Jeg har altid elsket danske film. Blinkende Lygter er, efter min mening, en af de bedste film nogensinde produceret. Den akavede danske humor, er noget af det mest morsomme der findes. Det indeholder Den eneste ene masser af, og gør den helt bestemt værd at se (igen), så her kan min kone godt få mig overtalt

Remember me ( Link fører til Netflix) 

Er et romantisk drama der handler om to nye forelskede, hvis fortid ikke har været nem, men nu har de fundet trøst i hinanden. Endelig en tøsefilm med lidt indhold. At mennesker ikke er perfekte, men prøver at gøre det bedste de kan, for dem de holder af, er en god pointe i denne film. Filmen giver anledning til eftertanke, og er en ikke alt for plader romantisk film, og kan mere end de fleste tøsefilm.

Water for elephants 

Jeg ved at mine venner vil lade mig høre for at der er TO film, med Robert Pattinson i hovedrollen. Men Water for elephants er endnu en romantisk film, med mere end bare plader romantik. Alene det faktum at Christoph Waltz, spiller ”the bad guy”, bør være nok til at få din mand overbevist om at se den.

Titanic (Link fører til Viaplay.dk)  

I kender den jo godt! Denne liste ville ikke være komplet uden Titanic. KÆMPE klassiker, som begge parter kan få noget ud af.

popcorn-movie-party-entertainment

-Rasmus

TAK SKAT, DET ENESTE JEG KAN SIGE ER ROBBERT PATTINSON – ER FOR LÆKKER.

God aften piger – håber I kan få mændene med på lidt hygge med nogle tøsefilm ?

Følg med på Instagram & Facebook

skaermbillede-2016-09-26-21-47-24