Min vægt stoppede med at stige da….

Jeg vil lige starte med en opfølgning på mit sidste indlæg “At være tyk, er et valg man tager!” mange tak for alle de mails, beskeder og kommentarer I har sendt – super sødt af jer. Selvfølgelig er det ikke et valg for alle at være tyk, og jeg tror jeg snakker på de fleste vegne når jeg siger ” Vi ville da helst være slanke” Men for mig er det vigtigt at vi snakker om det, at vi der er plus size kan hjælpe hinanden og få banket ind i vores egene og andres hoveder at vi sagtens kan være ligeså smukke, glade og udadvente som alle dem der vejer “det de skal ifølge BMI”!!

Selvfølgelig er der nogle sygdomme vi skal huske at tænke over, selvfølgelig er der mange der er tykke af andre årsager end bare fordi de godt kan lide slik og kager. Men vi skal også huske at elske os selv, selvom vi har svært ved at komme ned og veje det vores BMI siger vi skal! 

Jeg har kæmpet med min vægt lige så længe jeg husker, og den er kun steget. Jeg har været på alverdens slankekure, prøvet at afholde mig fra sukker og brød, prøvet at dyrke en masse motion og meget meget mere. Jeg har været hos utallige diætister, på online hold og meget andet. Jeg tror jeg kender alverdens slankekurve og har ingredienserne til de fleste slankekure ude i skabet.

MIN VÆGT STOPPEDE MED AT STIGE, DA JEG STOPPEDE MED AT VÆRE PÅ SLANKEKUR! 

Jeg har igennem de seneste år været på mange forskellige slankekurve og jeg har også tabt mig. Jeg taber mig faktisk rigtig hurtigt, og man kan se det med det samme! Men jeg KAN ikke holde holde det – jeg dur ikke til at forbyde mig selv ting, ligeså snart jeg forbyder mig selv det, tænker jeg ikke på andet!

Det bedste jeg nogensinde har prøvet var et “Kostvejlednings forløb” hos Carrotstick.dk hos Katrine. Det var der jeg fandt ud af at alle de slankekure jeg havde prøvet faktisk bare havde gjort det hele meget værre. Katrine er en fantastisk pige der hjælper en med at se hvordan man gør tingene bedst og er imod slankekure og det “at forbyde” sig selv noget. I kan læse om hele mit forløb på MamaWise.dk.

Det var her jeg fik øjnene op for at det dummeste jeg kunne gøre for min krop er at være på slankekur, nu har jeg ikke været på slankekur siden januar 2016 og jeg har aldrig haft en mere stabil og faktisk lidt nedadgående vægt. Jeg har stadig alle mine dårlig vaner som jeg kæmper med, men fordi jeg ikke har FORBUDT mig selv noget – er jeg ikke gået amok. Når man forbyder sig selv noget fx. sodavand – siger man bevidst til sig selv “Du må ikke drikke sodavand, du må ikke drikke sodavand, sodavand, sodavand….” og det gør altså at man ofte til sidst går amok og drikker en masse sodavand!

Efter jeg er stoppet med at være på diverse slankekure er jeg faktisk blevet et gladere menneske, jeg ved godt jeg stadig er for tyk men jeg ved også at jeg bliver nødt til at tage et problem ad gangen, og ikke forbyde mig selv ALT. Jeg arbejder på at blive sundere men tager det stille og roligt og dette har gjort at min vægt ikke stiger, som den ellers har gjort de sidste mange år,

Jeg ved at det lykkes for rigtig mange at være på en slankekur, men jeg tror på at man skal finde en livsstil som man kan holde. Nogle er seje nok til at være på kur også holde en god livsstil efterfølgende, men man er jo meget forskellig og det er desværre ikke lykkes mig.

Jeg har besluttet at være glad for mig selv som jeg er #JegElskerMigSelvSomJegEr og stille og roligt kæmpe med mine dårlige vaner!

14542796_10154155449792933_1322500638_n

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *