Status på “Kampen mod migræne”

Nu er det 2 uger siden jeg tog kampen mod migræne op, var til migræne læge på Herlev Hospital, fik en migræne piercing og bestilte briller! – Læs mere her “Kampen mod migræne – at leve med smerter” 

Rigtig mange har været rigtig søde at spørger til mig, mange tak! Jeg kan starte med at sige at den der migrænepiercing, som man har hørt så meget om – VIRKELIG hjælper. Før jeg fik piercingen havde jeg håbet på at den måske bare kunne hjælpe på hver 10. anfald – men er sikker på at den har klaret mange flere end 10 anfald ind til videre.

Da man begyndte at høre om Daith piercingen, spurgte jeg min kiropraktor om han troede den ville hjælpe, men da man mener at alle mine anfald skyldes min dårlig holdning, var han ret sikker på at den ikke ville hjælpe.

Jeg har stadig haft både hovedpine og migræneanfald, men ikke i nærheden af hvad jeg havde inden jeg fik piercingen – og så er jeg virkelig blevet glad for den 😀 (og mig som havde svoret at jeg ALDRIG skulle have en piercing 😉 ) Jeg overvejer nu at jeg også skal have en i det andet øre :p – mest på grund af dens fantastiske effekt, men også fordi jeg faktisk synes den er super fin 😀

Brillerne fik jeg i mandags, og må ærligt indrømme at jeg ikke har været den flittige bruger… Jeg er faktisk virkelig glad for dem, og jeg synes de klæder mig (hvilket jeg aldrig havde troet at nogle briller ville) men jeg kan simpelthen ikke vende mig til dem. Jeg føler at hele verden er skæv når jeg har dem på.

Jeg måtte gå ned i Louis Nielsen og høre om der var noget galt med brillerne, siden det hele så så skævt ud. Men den søde mand sagde at det var fordi jeg normalt så meget skævt, og at jeg have bygningsfejl og derfor kunne have svært ved at vende mig til dem.

Jeg prøver stadig lidt hver dag, og jeg håber snart at kunne bruge dem fuldtid, men jeg føler mig fuldstændig inde i en boks hvor alt er skævt, og jeg føler faktisk at jeg bliver svimmel og lidt dårlig hvis jeg har dem på for længe.

Har I nogle gode fif?

Jeg skal snart til migrænelægen igen, hvilket jeg glæder mig til, og så tror jeg at jeg skal have en hygge dag med min mand en af dagene i næste uge, hvor vi skal ind forbi  The old barbershop 😛

Måske jeg kan blive helt fri for hovedpine og migræne  – man har i hvert fald lov til at håbe, og hvis ikke andet, er jeg top lykkelig for at det ikke er så slemt som det plejer, og at jeg ikke skal tage så meget medicin nu hvor jeg venter lillesøster Saga <3

 

God aften // – Amanda

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *