To prinsesser, ét børneværelse – what to do?

Det er jo ingen hemmelighed at der snart er 2 små prinsesser herhjemme, og det er ikke fordi vi har en kæmpe lejlighed. Det sidste lange stykke tid er gået med at tænke og snakke om hvordan vi bedst mulig får det til at fungere med 2 prinsesser i vores lejlighed. Lige nu har Wilma det mindste værelse, og når jeg skriver mindste værelse mener jeg nærmere pulterkammer på omkring 6 kvm. I kan her se plantegningen over vores lejlighed og vær. 2 er Wilmas værelse pt.

44

Vi har et ønske om at pigerne skal bo sammen indtil vi på et tidspunkt forhåbentligt flytter i hus, hvor de kan få hver sit værelse. Men hvordan vi bedst for det til at fungere har været en svær beslutning. Pt. er vores soveværelse vær. 1, og vi har spisestue og stue som på billedet. Vi havde overvejet at rykke vores soveværelse ind i spisestuen, eller om vi måske skulle dele stuen op og have stue og soveværelse sammen.

Men jeg tror at vi er kommet frem til den bedste løsning for os, og det er at vi rykker vores soveværelse ind i pulterkammeret, da vi nødigt vil miste vores store og lyse spisestue og stue, og da man alligevel ikke laver andet end at sove på sit soveværelse (næsten 😉 ) , kan vi ligeså godt tage lejlighedens mindste rum.

Nu er beslutningen næsten taget, og nu skal vi så finde ud af hvordan vi bedst får plads til Wilma på snart 3, nyfødte Saga og ALT vores tøj, da der ikke er plads til andet end vores seng i pulterrummet.

Vi har besluttet at vi skal have en form for køjeseng til Wilma, hvor hun kan sove nede og have hule ovenpå, og når Saga bliver større kan de dele den – men hvilken seng kan I anbefale?

Wilma skal i hvert fald beholde sin tipi fra Jollyroom.dk da det er det hun bruger allermest. Wilma elsker at hun har noget hvor vi andre ikke blander os. Inde i tipien kan Wilma gøre hvad hun vil, og det skal bestemt bevares når lillesøster kommer – så Wilma kan trække sig, når det at være storesøster bliver lidt for meget.

16729966_10154558130992933_295917161_n

Vi er lidt i et dilemma, mht. til hvordan man får det til at fungere bedst muligt med et dele værelse. Så alle input modtages med kyshånd. Det størreste problem er også at skabet kommer til at tage meget plads.

16736726_10154558077567933_437390845_n

Det vil stadig være plads til leg og hygge i stuen, og det er sikkert også der prinsesserne vil opholde sig mest – især i starten. Men derfor betyder det meget at værelset bliver et sted de ønsker og kan lide at være.

16730041_10154558130132933_1940569169_n

Der bliver nu heldigvis mere plads til alle Wilmas ting, og da vi fortalte hende at hun skulle have nyt værelse var hun lige ved at græde, indtil at vi fortalte hende at hun skulle have far og mors soveværelse, hvilket gjorde hende rigtig glad.

Jeg har fundet lidt lækkerier vi ønsker os til det nye børneværelse:

Jabadabado Uro med Elefanter:

501331

Candide baby Panda pude.

Har aldrig hørt om den før, men husker tydeligt hvor nervøs jeg var da Wilma var lille mht. til både vuggedød og fladt baghoved – hvilket denne smarte pude kan hjælpe med at mindske riskoen for.

556424

NG baby mood sengehimmel

Til at lave hygge i det øverste af køjesengen til Wilma

471876

En lille Mammut til Saga, da Wilma har elefanten hun er meget glad for.

409913       532433

 

Tak fordi I læste med.

Skriv endelig til mig hvis I har gode ideer til hvordan man bedst mulig laver et børneværelse til to prinsesser.

Husk I kan følge med på Instagram & Facebook <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *