Vuggestuesamtale – stolt mor!

Wilma min Wilma ! 2 år og 3 måneder og jeg er vild med dig, og bliver kun vildere med dig for hver dag der går!

Vi har i dag været til 2. samtale i vuggestuen, og det er meget sjældent at jeg “blærer” mig, men denne gang bliver jeg simpelthen nødt til at fortælle ALLE jeg kender, hvor meget ros min lille guldklump har fået på 30 min.

Man er altid lidt nervøs inden man skal til samtale, især fordi at det jo lidt er en evaluering på hvordan jeg gør mit vigtigeste job her i livet, nemlig opdrager og passer på mit dyrebareste guld. Det vil altid betyde meget at høre hvordan andre folk opfatter ens børn. Selvfølgelig vil man altid selv elske dem og være stolte af dem, men man ved jo faktisk ikke rigtig hvordan de små opfører sig de 6-7 timer om dagen man ikke er sammen med dem. Så det vil nok altid være meget spændende at komme til de obligatoriske samtaler.

Inden samtalen havde vi fået besked på at kigge på nogle ting vedrørende Wilmas udvikling. Vi skulle blandt andet sætte ord på hendes personlighed – er hun genert, stædig, glad, tillidsfuld, optimist osv. Det var svært, men vi havde skrevet Wilma var genert, sød og kærlig og stædig. Jeg synes især hun er stædig og bliver meget sur hvis hun ikke får sin vilje, men dette oplever vuggestuen slet ikke.

Man høre jo ofte at børn er meget artigere når de ikke er sammen med mor og far ! Og det må man sige at Wilma er !!

Nå men jeg har fået en meget fin seddel med hjem fra vuggestuen hvor der blandt andet står:

Wilma er en skøn pige med en fantastisk positiv personlighedden sætning kan jo ikke få en mor til andet end at være lige ved at sprænges af stolthed! Hun smitter med sit glade sind og hun elsker at samarbejde! Wilma er begyndt at lege små rollelege (Hvilket de sagde var tideligt) Wilma er omsorgsfuld over for andre børn og voksne, Hun hjælper de andre børn og puster også hvis de voksne slår sig. 

Wilma er stort set renlig. Hun har styr på toiletbesøg,vaske hænder og ansigt. Hun kan tage det meste tøj af og på, men det lidt svært med skoene. Wilma taler hele dagen (JA tak) Wilma forstår både en direkte og en indirekte besked og hun agerer oftest derefter.

Ja dette er bare noget af alt den ros Wilma fik af hendes vuggestueleder, og det aller bedste var da hun sagde – “Ja så I skal bare fortsætte jeres gode arbejde”!

Jeg er SIMPELTHEN så piv stolt og jeg har været glad hele dagen <3 Da vi hentede Wilma i dag havde vi planlagt en eftermiddag i Wilmas ånd <3 Så vi havde taget dyner, puder og en masse bamser ind i sofaen, købt popcorn også blev der ellers bare hygget og set Klokkeblomst hele eftermiddagen <3

Jeg prøvede at forklare Wilma at det var fordi hun var så sød en pige nede i vuggestuen at vi hyggede ekstra meget idag – Wilma sagde bare “Ja ja mor, kom der er popcorn i sofaen” hehe skønne unge!

12112373_10153354836627933_6905759684027391878_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *